Kaip vartoti ZOE?
ZOE vartoti – itin paprasta
ZOE koncentratai yra prisotinti gyvomis gerosiomis bakterijomis, todėl vartodami ZOE praturtinsite kasdienį maistą.
-
- Vartokite po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgio metu: pusryčiams, pietums, vakarienei. Jei valgote dažniau – dažniau naudokite ir ZOE.
- Neskiestą koncentratą įmaišykite į maistą (košė, sriuba, salotos).
- Arba pasigaminkite ZOE gėrimą: vieną arbatinį šaukštelį ZOE įpilkite į stiklinę vandens ar sulčių, išmaišykite ir valgant užsigerkite maistą.
How to use ZOE?
ZOE vartoti – itin paprasta
ZOE koncentratai yra prisotinti gyvomis gerosiomis bakterijomis, todėl vartodami ZOE praturtinsite kasdienį maistą.
-
- Vartokite po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgio metu: pusryčiams, pietums, vakarienei. Jei valgote dažniau – dažniau naudokite ir ZOE.
- Neskiestą koncentratą įmaišykite į maistą (košė, sriuba, salotos).
- Arba pasigaminkite ZOE gėrimą: vieną arbatinį šaukštelį ZOE įpilkite į stiklinę vandens ar sulčių, išmaišykite ir valgant užsigerkite maistą.
Dar kelios svarbios ZOE vartojimo taisyklės:
-
- į termiškai apdorotus patiekalus ZOE koncentrato įpilkite tuomet, kai maistas jau bus atvėsintas ir valgant nedegins gomurio. Palaukite, kol maistas atvės – bent iki 40 laipsnių temperatūros.
- Į žalią maistą (mišraines, salotas, trintų vaisių desertus ir pan.) rekomenduojama įpilti ZOE koncentrato iš anksto ir leisti maistui pasifermentuoti.
SVARBU: atidarius butelį rekomenduojama suvartoti per 45 dienas.
Dar kelios svarbios ZOE vartojimo taisyklės:
- į termiškai apdorotus patiekalus ZOE koncentrato įpilkite tuomet, kai maistas jau bus atvėsintas ir valgant nedegins gomurio. Palaukite, kol maistas atvės – bent iki 40 laipsnių temperatūros.
- Į žalią maistą (mišraines, salotas, trintų vaisių desertus ir pan.) rekomenduojama įpilti ZOE koncentrato iš anksto ir leisti maistui pasifermentuoti.
SVARBU: atidarius butelį rekomenduojama suvartoti per 45 dienas.